Voeding

 

Ik ben een HBO gediplomeerd voedingsdeskundige en vanuit mijn inmiddels vergaarde kennis van onder andere het spijsverteringsstelsel, voedingsleer, vitaminen, mineralen, supplementen, diëten, reguliere en alternatieve voedingsinzichten, hygiëne en voedselveiligheid. Kan ik eventuele problemen helder in kaart brengen en gerichte voedings- en leefstijladviezen geven.

Het eerste consult bestaat altijd uit een intake en een anamnese.

Prijs consult:

40 euro

 

 

 

Heb je geen tijd voor een bezoek? 

Is de reisafstand naar mijn praktijk te ver?

 

Ontvang dan  persoonlijk online voeding,- kruiden,- ayurveda, – beweging-, en leefstijladviezen op maat!!!! 

Door mijn werkervaring als verpleegkundige, yogadocent, sportinstructrice, massagetherapeut, ayurvedadeskundige en voedingsdeskundige heb ik veel ervaring opgedaan in het in kaart brengen van processen en patronen.

Ik heb een rijkelijk gevulde cv met diverse diploma’s op het gebied van massage, sport en yoga. Tevens ben ik een HBO gediplomeerd ayurveda- en voedingsdeskundige en verder heb ik een aanvullende diploma in de kruidengeneeskunde. Dit maakt dat ik een volwaardig advies kan uitbrengen met betrekking tot voeding passend bij ieder uniek individu en een gezonde passende leefstijl afgestemd op de uniciteit van de persoon.

Check mijn website voor online advies:

 

 http://www.ikvoelmetoppie.nl/