Testimonials

 

Roelie-Wieke postema

Tijdens de zwangerschap van mijn eerste kindje heb ik met heel veel plezier zwangerschapsyoga bij Carolien gevolgd. Ik had nog nooit iets met yoga gedaan, dus het was helemaal nieuw voor mij. En wat was het fijn!! Met name aan de ademhalingsoefeningen en op die manier zorgen voor rust in mijn lijf heb ik (nog steeds!) erg veel.

Monique Lambers

Ik heb een tijd yogalessen bij Carolien gevolgd tot ze is verhuisd.
En ik mis de lessen nog steeds.
Ze geeft de lessen zo dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
Maakt duidelijk dat het geen competitie is maar dat je er bent voor jezelf!
Soms had ik het idee dat ze je stemming aanvoelde en daar dan op in sprong.
Kortom het zijn fijne lessen van een warm en puur mens!

Heel jammer dat ze haar yogapraktijk niet meer in Emmen heeft maar ik wens jullie heel veel yogaplezier in de Meern!

Sylvia Kiel-Pomp

Ik heb een aantal jaren yogalessen gevolgd bij Carolien, tot ze (helaas) naar de Meern vertrok. Het is heerlijk om één keer per week even helemaal te ontspannen. En vooral als je dan een “yogajuf” (zoals mijn kinderen haar altijd noemen) hebt waar je je thuis voelt.
Want Carolien is gewoon Carolien. Lekker nuchter, met beide benen op de grond, zorgt ze ervoor dat iedereen zich in haar les thuis voelt.
Dik of dun, jong of oud, ervaren of nieuweling, iedereen is even waardevol en belangrijk. En dat straalt ze ook uit, ze is heel betrokken bij al haar yogi’s.
Zelfs mijn (autistische) zoon voelde zich meteen thuis bij haar, en dat heeft hij niet snel. Het voelt veilig.
En ze heeft een passie voor yoga die echt uit haar tenen komt. Ze draait niet gewoon haar lesjes, ze probeert echt oprecht mensen te helpen.
Met yoga, meditaties, massages, voedingsadviezen, maar ook met vrijwilligersprojecten.
Kortom, leuk mens, leuke lessen!

Natasja Ederveen

In een gehaaste economie, de drukte van elke dag, heen en weer geren, van afspraak naar afspraak, brengt Carolien de o zo nodige rust in het leven. Sta eens stil in het hier en nu, Carolien helpt daarbij. Door haar yoga lessen helpt ze me tot rust te komen, mijn lichaam beter begrijpen en gebruiken en door haar massages in combinatie met yoga leert ze me te ontspannen.
Yoga kan zwaar zijn, soms irritant, maar na afloop heb ik altijd een super goed en voldaan gevoel. Yoga doe je voor jezelf, gun jezelf dat wat je nodig hebt en Carolien helpt je daarbij.

Yvonne schotgerrits

Carolien verstaat de kunst van het begeleiden van Yoga. Want dat is wat ze doet; je begeleiden in de Yoga oefeningen, zodat jij kan ervaren wat dit met je lichaam en/of geest kan doen, zonder oordeel. Carolien, jou lessen waren altijd een cadeautje, een keer overslaan kwam gewoon niet in mij op. Dank je wel!

Rianne Altena

Een tijdje geleden heb ik Yoga lessen bij Carolien gevolgd, als echte teamsporter was het wel spannend omdat ik niet wist wat ik kon verwachten. Maar wat was het heerlijk! Een uur genieten, met je lijf bezig zijn en ontspannen tegelijk. Kortom een aanrader!!

Marieke Jansen

Jarenlang bij Carolien bodybalance gedaan en zwangerschapsyoga. Altijd met heel veel plezier. Carolien is heel relaxed en ik als nuchter persoon vond Carolien niet zweverig. Kreeg altijd goede tips en adviezen waar ik met mijn korte spieren gemak van had.

Naomi Luth

Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier yogalessen bij Carolien gevolgd. Carolien is toegewijd en neemt je mee in alle aspecten van yoga, niet alleen de oefeningen. Carolien is echt en bij haar denk ik “what you see is wat you get”
Een prachtige combi van Drentse nuchterheid en spiritualiteit. Carolien geeft veelzijdige yogalessen die ze op gevoel aanpast aan wat de groep nodig heeft. Iedereen kan meedoen en niets is goed of fout. Ik mis Caroliens yogalessen nog steeds…

Lydia van der Helm

Carolien is haar zelf. En daarmee maakt zij verschil. Echt verschil. Ze heeft een groot empathisch vermogen en weet te verbinden. Ze heeft de natuurlijke gave om jou te laten voelen wat er in je lijf gebeurd, om jouw lichaam en geest in balans te brengen door oefeningen, ademhalingen en meditaties.

Haar rol hier op aard is om mensen verder te helpen. En dat doet ze steengoed. Wees niet angstig om wat je tegen gaat komen. Carolien kan dat erg goed begeleiden. Ze laat het je verwelkomen, accepteren en loslaten. Welke klachten, patronen, gevoelens je ook hebt, Carolien weet ze te plaatsen. Gewoon door zichzelf te zijn. Je zult het verschil ervaren.

Dus gun jezelf dit grote cadeau. Ga Yogalessen volgen bij dit fantastische mens! Een grote inspiratiebron!

Anka Staal

Carolien heeft Emmen verlaten voor de Meern. En als Drent in het midden van het land aarden….daar heb je wel iets voor nodig. En dat heeft zij in mijn optiek zeker.
Ik ben zelf een westerling en vond bij haar de verbinding, de zachtheid, die ik zocht. Voor het eerst in mijn al lange leven ervoer ik yoga niet meer als gymnastiek, maar kon ik er diep in wegzinken en kwam ik tot een ander/dieper bewustzijn.
Ik weet: het klinkt wat hoogdravend, maar dat was en is het voor mij niet.

Carolien heeft naast zachtheid en vaardigheid, ook de nodige stevigheid. En een groot empathisch vermogen wat al snel tot bovengenoemde verbinding leidde.
En wist naast de reguliere lessen ook interessante workshops binnen te halen en zelfs een heel dorp te veranderen voor 1 dag door er allerlei workshops te geven op diverse locaties in dat dorp, Aalden.

Ik gun haar, maar vooral gun ik jullie, yoga-beoefenaren in de Meern en omstreken, om je bij Carolien in te kunnen spannen, niet over je grenzen te leren gaan. Daarin kan zij je goed begeleiden. Om te ontspannen in overgave en liefde.

Probeer het maar. Gun jezelf daarin tijd.

Anders halen we haar weer terug naar Emmen, waar ze wordt gemist.

Ricardo Meijering

magische yoga lessen in mijn ogen!!!
ik kwam met migraine klachten en rug klachten naar carolien toe om via een natuurlijke manier er van af te komen genaamd yoga!! en het is gelukt met goeie oefeningen en ademhaal technieken en magische meditaties heeft er voor gezorgd de pijn te verhelpen en me in een slaap stand te zetten die zo fijna was en ook alleen haar stem er voor kon zorgen dat ik wakker werd ..wat ik al zij erg magisch!! velen mensen kunnen er een opleiding voor doen maar het moet er besluit ook in zitten en die gave heeft carolien!!! bedankt daar voor het heeft mijn wereld veranderd!!!

Erica Dijkstra

De fijne lessen van Carolien mis ik nog steeds. Helaas moest ik verhuizen waardoor ik haar lessen niet meer kon volgen. Inmiddels is ze zelf ook verhuisd en woont ze nu in het midden van het land, een iets andere plek dan het zo rustige Drenthe. Één ding is echter zeker, hoe druk het ook is met alle prikkels die er zijn, Carolien brengt je met haar lessen weer tot jezelf en geeft de rust die je nodig hebt. Ze is een kanjer!

Kim Voets

Ik heb een aantal jaren yogales van Carolien gehad. Vanwege een verhuizing werd de afstand te groot om haar lessen te blijven volgen. Het besluit om me bij Carolien verder in yoga te verdiepen, was voor mij een schot in de roos. Haar lessen zijn afwisselend en verrijkend. Carolien past op gevoel de les aan, aan wat haar groep op dat moment nodig heeft.
‘Yoga is geen wedstrijd’ haar is credo. En daarom kun je haar lessen op alle niveau’s volgen. Het resultaat was een ontspannen hoofd en een veel soepeler lichaam dan dat deze stijve hardloopster voor mogelijk had gehouden. Yoga van Carolien is een aanrader dus!

Veronique Nijman

Ik ben bij Carolien begonnen met zwangerschapsyoga, dit als zeer prettig ervaren. Bij de bevalling er dan ook veel aan gehad. Ik ben daarna doorgestroomd naar de gewone yoga lessen, heerlijk nooit meer met een ‘zeer’ lijf gelopen. De lessen zijn afwisselend en veelzijdig en Carolien stelt iedereen vanaf de eerste les op zijn gemak. Helaas ben ik gestopt doordat Carolien is verhuisd, ik mis haar lessen nog iedere dag.

Wim Arends

Ik ben heel erg dankbaar , dat ik Carolien haar lessen heb gevolgd. Ze is een puur mens met het hart op de juiste plaats. Die haar gevoel laat spreken.
De ingrediënten voor een top yoga docent.
Naast de yoga heb ik bij Carolien hot-stone massages mogen ontvangen. Daar is maar 1 woord voor: GEWELDIG!!

Jenny Idema

Carolien heeft mij door een moeilijke periode geholpen met haar yogalessen. Ze heeft me geleerd om dingen te zien en te laten zijn zoals het is. Hele fijne yoga lessen gehad met veel verdieping.