Tarief

 

1x gratis proefles

Strippenkaart op naam voor 10 lessen: € 87,50,-  (3 mnd geldig, niet overdraagbaar)

Individuele kind/tieneryoga € 20,- voor een les van 45 min

 

Regels:

 1: Eerst betalen, middels voortijdig overmaken of ter plekke pinnen in de yoga-schuur. Bij volle kaart krijg je een melding van mij, zodat je hierin tijdig kunt handelen.

2: De strippenkaart van 10 lessen is vanaf volgende aankoop maximaal 12 weken geldig. Je kunt dus per kaart maximaal 2 lessen kosteloos afzeggen. Wanneer je niet kan, kan je in overleg een les inhalen (mits er ook ruimte is).

 3: Niet afmelden of kort van te voren afmelden betekent dat ik de les afteken op je kaart. Voor ochtendlessen geldt dat je uiterlijk de avond van te voren afmeldt, voor de avondlessen uiterlijk 15.00 op de dag zelf.

4: In de les zal ik van iedereen adres en telefoonnummer opvragen voor de administratie

5: Communicatie! Met elkaar in gesprek blijven vind ik zo belangrijk. Is er een reden waarom je zo veelvuldig hebt afgemeld, zijn er financiële problemen? Wat dan ook… Ik denk graag met je mee en ik help graag. Maar hierin is communicatie de basis.

6: Discipline, continuïteit, commitment, aspiratie daar sta ik voor. Ben  je hartstikke ziek of heb je een ernstige blessure dan begrijp ik dat het niet altijd mogelijk is om les te volgen. Maar wil je verandering in je leven, wil je verandering in je lijf, dan zijn voorgenoemde principes van belang. Eén keer in de zoveel tijd yoga, yogalates en Essentrics haalt weinig uit. Wil je écht verandering dan moet er continuïteit zijn. Ook wanneer je klachten hebt, doe wat je kunt, en kan je bepaalde oefeningen niet, neem dan even rust adem naar het pijnlijke gebied (adem heelt). Rust roest! Inactiviteit zorgt voor degeneratie van spieren, botten en gewrichten. Vandaar dat het zitten ook het nieuwe roken is 😉 Bewegen is echt de essentie <3